Blijf op de hoogte!

Elke zondag onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in »

vrijdag 7 december 2018
Leestijd: 2 tot 3 minuten

Het College gaat onderzoek doen naar een andere bestemming van het voormalige gemeentehuis in Sint-Oedenrode, precies zoals Hart al adviseerde. Schokkend is dat het erop lijkt dat de bouw van een nieuw raadhuis in Veghel wordt overwogen.

In een brief aan de...

lees verder »

Agenda

donderdag 6 december 2018
Leestijd: 2 tot 3 minuten

Niet elke woningcorporatie past bij Meierijstad. Neem BrabantWonen, de corporatie die prestatieafspraken maakt met onze gemeente en daarbinnen een voorbehoud maakt. Laten we maar verder gaan met Area en Woonmeij, stelt ‘Hart voor Schijndel voor.

Hart is minder chagrijnig over de nieuwe prestatieafspraken van de gemeente met de drie...

lees verder »
donderdag 6 december 2018
Leestijd: 2 tot 3 minuten

Het voorstel van ‘Hart voor Schijndel’ om de zeggenschap van inwoners te vergroten bij raadsbesluiten begint post te vatten binnen het College, de raad en de ambtenarij. Dat bleek gisteren tijdens een boeiende avond in Sint-Oedenrode.

Hart was vooraf behoorlijk sceptisch over de avond. Dat komt omdat het College het...

lees verder »
woensdag 5 december 2018
Leestijd: 2 minuten

In Den Haag, Eindhoven en Groningen gebeurde het al: het doelbewust en openlijk hacken van de gemeente. Dat moesten we in Meierijstad ook maar eens doen, vindt ‘Hart voor Schijndel’.

Organisaties staan onafgebroken bloot aan mogelijke pogingen van hackers om vertrouwelijke, privacygevoelige en zelfs geheime data te stelen. De gemeente doet vast...

lees verder »