Blijf op de hoogte!

Elke zondag onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in »

Agenda

Hier vindt u alle vergaderingen, bijeenkomsten en activiteiten die direct of indirect met politiek van doen hebben. Het gaat daarbij niet alleen om openbare gelegenheden. We willen graag dat u weet waar we mee bezig zijn en dus melden we ook min of meer besloten vergaderingen en afspraken. 

De agenda is bijgewerkt tot en met 31 december.

 

21
nov
Fractie vergadert niet
Dienstencentrum De Bank
20.00 uur

Deze week geen fractievergadering. We vertrouwen erop dat dit geen negatieve invloed heeft op wat dan ook.  

21
nov
Raad moet politieker
NSBO, Den Haag
16.30-18.30 uur

De gemeenteraad moet helemaal niet professioneler worden, zoals zo vaak wordt beweerd. Raadsleden zijn leken en dat moet vooral zo blijven. Ze moeten wel politieker worden. Meer opereren op het snijvlak van opkomen voor eigen standpunten en vervolgens met anderen een gedragen besluit nemen. Dat stelt de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur in Den Haag. De NSOB houdt er een bijeenkomst over en heeft er een select aantal raadsleden voor uitgenodigd. Namens 'Hart voor Schijndel' mag Laurens van Voorst meedoen. 

26
nov
Evenementenbeleid
't Spectrum, Schijndel
18.30-20.30 uur

Het evenementenbeleid is in concept klaar. Het wordt vandaag gepresenteerd aan belanghebbenden. Raads- en raadscommissieleden mogen aanschuiven. 

28
nov
Alleen voor leden*
Dienstencentrum De Bank, Hoofdstraat 43, Schijndel
20.00 uur

Twee keer per jaar houdt 'Hart voor Schijndel' bijeenkomsten voor leden. In het voorjaar de algemene ledenvergadering en in het najaar Gewoon Een Boeiende En Gezellige Avond.

* Wilt u ook bij onze Gebega zijn en bent u geen lid? Daar is wat aan te doen. Twijfelt u nog, maar bent u wel hevig geïnteresseerd? Dan mag u zich aanmelden en toch komen. Zo zijn we dan ook weer.

29
nov
In het geniep
Bestuurscentrum, Sint-Oedenrode
19.30 uur

De fractievoorzitters vergaderen. Eerst in het openbaar als agendacommissie en dan achter gesloten deur als fractievoorzittersoverleg.

29
nov
Airport
PSV stadion, Eindhoven
19.30 - 22.00 uur

Pieter van Geel, de verkenner die namens het kabinet onderzoekt hoe de regio denkt over de toekomst van Eindhoven Airport, informeert belangstellenden en belanghebbenden over de voortgang van zijn werk. Hart is erbij,

05
dec
Fractie vergadert
Dienstencentrum De Bank
20.00 uur

De fractie vergadert. Aanschuiven mag soms. Wel even vooraf aanmelden

06
dec
Beeldvormende avond
Bestuurscentrum, Sint-Oedenrode
19.30 uur

Tijdens beeldvormende avonden worden raadsleden, raadscommissieleden en andere belangstellenden bijgepraat over diverse thema's. Voor meer informatie over deze en andere bijeenkomsten van of met de raad: 'Zo werkt politiek'. 

12
dec
Fractie vergadert
Bestuurscentrum, Sint-Oedenrode
20.00 uur

De fractie vergadert voor de verandering in onze eigen fractiekamer in het bestuurscentrum in Sint-Oedenrode. Aanschuiven mag eventueel. Wel even vooraf aanmelden

13
dec
Commissies
Bestuurscentrum, Sint-Oedenrode
19.30 uur

De raadscommissies vergaderen. De agenda is nog niet bekend. 

19
dec
Fractie vergadert
Dienstencentrum De Bank
20.00 uur

De laatste fractievergadering van het jaar. 

20
dec
Raad vergadert
Bestuurscentrum, Sint-Oedenrode
19.30 uur

De laatste gemeenteraadsvergadering van het jaar.