Blijf op de hoogte!

Elke zondag onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in »

‘Hart’ en de AVG

maandag 21 mei 2018
Leestijd: 
1 tot 2 minuten

‘Hart voor Schijndel’ heeft kennisgenomen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. En heeft daarover de volgende dingen te melden.

Leden

Van onze leden bewaren we namen, adresgegevens, mailadressen, facturen die we aan hen verstuurden en of ze betaald hebben. Als de leden die aan ons gaven, dan bewaren we ook de telefoonnummers. De leden krijgen elke zondag een digitale nieuwsbrief van ons. Ze kunnen zich op elk moment afmelden. De nieuwsbrief wordt verstuurd met het programma Mailchimp. Mailchimp houdt zich naar eigen zeggen ook aan de AVG.

Niet-leden

Mensen die ons een mail sturen, mogen er vanuit gaan dat wie de mail bewaren. We hebben geen bewaartermijn bedacht.

Niet-leden kunnen zich aanmelden voor ons digitale nieuwbrief. Op elk moment kunnen zij zich daarvoor afmelden. De nieuwsbrief wordt verstuurd met het programma Mailchimp. Mailchimp houdt zich naar eigen zeggen ook aan de AVG.

Website

Onze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we analyseren we hoe het staat met het bezoek van de site (zoals aantallen bezoekers, locatie, leeftijd, sekse). We gebruiken cookies nooit om bezoekers actief te benaderen met bijvoorbeeld reclame. We bewaren  geen IP-adressen van bezoekers.

En verder

We beschermen onze data met beveiligingssoftware. Eventuele fysieke gegevens zijn opgeslagen in een elektronisch en met camera’s beveiligd gebouw. We hebben trouwens amper data op papier, vrijwel alles is gedigitaliseerd.

Mocht er onverhoopt sprake zijn van een inbraak of een zogeheten datalek, dan melden we dat aan de personen en organisaties voor wie dat consequenties heeft.